Løypekjøring

Sesongen 20/21 stod vi klare for et nytt og utfordrende prosjekt, det praktiske arbeidet rundt løypepreparering av langrennsløyper i Bykle Kommune! Vi har gått til innkjøp av nye tråkkemaskiner og har et godt team med god kunnskap om maskiner og løyper.

Hvilke løyper er preparert

Alle våre maskiner er utstyrt med trackingsystem som fortløpende oppdateres på denne siden. Her vil dere finne informasjon om hvilke løyper som er oppkjørt og til hvilken tid. Denne siden blir oppdatert daglig med diverse nyttig informasjon.

 

Vi gjør oppmerksom på at væreforholdene i fjellet kan være svært harde og skifte fort. Selv om en løype er markert som ny-preparert, kan den raskt føyke igjen og dermed fremstå som upreparert. Vær rustet for vær og vind, og lær deg å respekter fjellvettreglene.

Vær- og føreforhold

«Den beste værmeldinga ser du utafor vindauget ditt» Byklar, 82 år.

 Vi vil alltid etterstrebe å gi deg best mulig skispor gjennom hele sesongen, men det er snø- og værforholdene som avgjør hvilke -og hvor mange løyper som kan prepareres.

Sikkerheten for våre maskinførere og dere som løpere, står alltid som første prioritet. Dersom forholdene vurderes å være risikable vil ikke løypa bli preparert.

 

Sjekk værmeldinga før du legger ut på tur:

Auversvatn

Otrosåsen

Hovden

Hoslemonutane

Bykle